Arsuz Belediyesi, ikinci kapalı semt pazarını ilçe merkezine kuruyor

Arsuz Belediyesi, daha sağlıklı ve daha düzenli bir ortamda alışveriş yapılması için çok amaçlı semt pazarı projelerini birer birer hayata geçiriyor. Açılışı gerçekleşen Karaağaç Semt Pazarı’nın ardından, Arsuz merkeze hitap edecek olan ikinci semt pazarının yapım çalışmaları da start aldı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başkan yardımcısı Sedat Deveci ile birlikte temel çalışmalarını incelediği Arsuz Semt Pazarı’nın planlı bir çalışmayla 2 – 3 ay içerisinde tamamlanarak, vatandaşların ve esnafın hizmetine açılacağını söyledi.

Semt pazarlarının hem esnafın daha sağlıklı şartlar altında hizmet vermesini sağlamak, hem de vatandaşların rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla önemli olduğunu söyleyen Başkan Nazım Culha, biri Karaağaç Mahallesi’nde, diğeri Arsuz merkezine hizmet verecek olan iki ayrı semt pazarının da çok amaçlı olarak kullanılabileceğini ve birçok sosyal etkinliğe de ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlandığını ifade etti.

Yaklaşık 4350 m2lik alana kurulacak olan Arsuz Semt Pazarı’nın pazar yerinin yanı sıra otopark ve yeşil alanı, kafeteryası, zabıta ofisi ile ilçede önemli bir eksikliği gidereceğini ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ulaşım rahatlığı ile Arsuz Semt Pazarı’nın vatandaşlar için büyük kolaylık olacağını ifade etti.

arsuz semt pazarı (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.