Hatay, Bir Vatan Evladını Daha Cennete Uğurladı

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Osman Vurğun için taziye mesajı yayımladı.

Son süreçte art arda gelen şehit haberleriyle sarsılan Hatay’ın bir vatan evladını daha toprağa vermesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Savaş taziye mesajında, “Vatan topraklarımızın bütünlüğüne ve milletimizin birlik beraberliğine yönelen hain terör saldırılarına karşı güvenlik güçlerimiz canları pahasına görevlerini ifa etmektedirler. Birlik, beraberliğimize kasteden ve kandan beslenen hain terör odaklarını lanetliyorum. Türk milletinin huzuru ve ülkesinin bölünmez bütünlüğünü kendi canından üstün tutan ve vatan uğruna canını siper eden kahraman hemşehrim Osman Vurğun’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine sabır metanet diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

taziye

Önceki İçerikHatay Şehidini Uğurladı
Sonraki İçerikKoray Avcı İskenderun’u Coşturdu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.