Dereceye Giren Sporculardan Kaymakam Özyiğit’e Nezaket Ziyareti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97.Yıldönümü münasebetiyle bu özel haftanın anlam ve önemine uygun bir şekilde kutlanması amacıyla İlçemizde tören ve çeşitli etkinlikleri içeren kutlama programı düzenlenmiş olup, program kapsamında sporcu gençlerimize yönelik tertip edilen spor müsabakaları geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiştir.

Spor müsabakaları kapsamında gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında Genç Kızlar, Genç Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Erkek Çiftler ve Yıldız Erkek Çiftler adı altında gruplara ayrılarak 1’inci, 2’nci ve 3’üncü olarak derece elde eden on yedi sporcu gencimiz İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.

18 Mayıs 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret esnasında İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Tesis Amiri Ferit Ali Gündel, İkem Koleji Müdürü Galip Şener, Namık Kemal Ortaokulu Müdür Yardımcısı İsmail Akay, Masa Tenisi Antrenörleri Özlem Şahin, Özgür Doğan, Mehmet Kasapoğlu ve Mustafa Yıldırım hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Özyiğit, spor müsabakalarında dereceye giren genç sporcuları tebrik ederek madalya taktı.
Sporcu gençler ile yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Özyiğit, Spor alanında gösterdikleri azim ve gayreti okul hayatında ve diğer çalışmalarında da göstermeleri ve özgüvenlerini her zaman yüksek tutmaları tavsiyesinde bulundu.
Kaymakam Özyiğit, İlçemizdeki öğrenci ve gençlerin son zamanlarda çeşitli branşlarda ciddi başarılar elde ettiğini vurgulayarak, gençlerimizin sosyal hayata hazırlanmasında, spora teşvik edilmesinde ve elde ettikleri başarılar ile gurur kaynağımız olmasında emeği geçen değerli velilerimize, okul idarecilerine ve eğitimcilere teşekkür etti.
Bu müstesna hafta vesilesiyle; “Bize bu günü armağan eden Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, şükran ve tazimle andığını ifade eden Kaymakam Özyiğit, Gençlerimizin, sporcularımızın ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

IMG_7524

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.