Belediye Ekipleri İle Öğrenciler Sahil Temizliği Yaptı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Çevre Koruma ve Kontrol bölümü öğrencileri ile İskenderun Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı ekipler ile birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahilde temizlik yaptı.
Anıt alanı arakasından başlayarak sahil boyunca yerlere atılan çöpleri toplayan öğrenciler, daha temiz ve sağlıklı bir yaşam için vatandaşların daha duyarlı olmalarını söylediler.
Toplumsal Hizmet projeleri dersi kapsamında yapılan etkinlikte çevre bilincini arttırmak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten öğrenciler kendilerine destek olan belediye görevlilerine teşekkür ettiler.
Sahillerin temiz tutulması gerektiğini ifade eden Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise ” sahillerimiz zaman zaman bilinçsizce kirletiliyor. Öğrencilerimizle beraber bugün çevre bilinci oluşturmak için sahillerimizi temizledik. Bu anlamlı davranışlarından dolayı öğrenci arkadaşlarımızı kutluyoruz,” şeklinde görüş beyan ettiler.

2 3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.