Başkan savaş,İskenderunlu Mahalle Muhtarları İle Hizmet İstişareleri Yaptı

Talep ve öneriler çerçevesinde “halka hizmet Hakk’a” hizmet anlayışı ile insan odaklı sosyal belediyecilik hizmetleri sunan Başkan Savaş bu kapsamda, 14 Mayıs Cumartesi Günü İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi’nde muhtarlarla buluştu.

Gerçekleşen buluşmaya, Başkan Savaş’ın yanı sıra Denizciler, Bekbele, Azganlık, Sarıseki, Karayılan, Kaledibi mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek yerel yönetimlerin en küçük birimi olması itibariyle önem taşıyan muhtarlara desteğinin tam olduğunu ifade eden Başkan Savaş, “Hatay’ın tüm değerleriyle bir arada yaşayıp huzurlu olması için siz muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelip çözüm üretmeye devam edeceğiz. Çünkü muhtarlar halkın nabzını tutan, halka en yakın kişilerdir. Her ilçemizde muhtarlarımıza dağıttığımız bilgisayarlarla hem halkımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet ulaştırılmasını sağladık hem de siz muhtarlarımızın işini bir nebze olsun kolaylaştırmak için çaba harcadık. Bundan sonra da hep birlikte el ele hemşehrilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAVAŞ’IN HATAY SATHINA YAYILAN KALİTELİ VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMALARINA HEMŞEHRİLERİNDEN VE MUHTARLARDAN TAM NOT

Çalışma disiplini içerisinde yapmış olduğu hizmetlerde, gösterdikleri hassasiyet ve duyarlılıklarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları Hatay’ın her noktasında siyasi beklenti içerisinde olmadan eşit ve kalıcı hizmetler sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a, Hatay Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü ve (HATSU) personellerine teşekkür ettiler.

image_2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.