Başkan Savaş, İskenderun Alevi Kültür Merkezi Ve Cem Evi’ni Ziyaret Etti

Gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş, barış, kardeşlik ve hoşgörünün yaşatıldığı ender kentlerden biri olan Hatay’ın Türkiye’dehoşgörülü yaşam tarzıyla örnek olmasından sonra şimdi de dünyaya hoşgörülü yaşam tarzıyla emsal teşkil edeceğini ifade etti. Başkan Savaş yaptığı konuşmada “Üç semavi dinin ve altı mezhebin bir arada kardeşçe yaşadığı şehrimizde huzurumuzu bozmaya çalışanlara inat daha güçlü bir şekilde birbirine daha çok bağlı bir şehir olarak yaşamaya devam edeceğiz. Kültür mozaiği olan şehrimizde farklılıklarımız bizi daha çok zenginleştirmektedir” ifadelerini kullandı.

SOYSÜREN: HATAY’IN TOPLUMSAL MOZAİĞİ BAŞKAN SAVAŞ İLE DAHA DA GÜÇLENDİ VE ONUN FARKINDALIĞI İLE DEVAM EDECEK

İskenderun Alevi Kültür Derneği Başkanı Kemal Soysüren ve yönetimi Başkan Savaş’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hatay’ın farklılıklarıyla oluşan zenginliğinin ve toplumsal mozaiğinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan’ı Sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş ile daha güçlendiğini ve onun farkındalığı ile devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

image image_1 image_3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.