8 Adet Şarj Edilebilir Süpürge Makinesi Hbb Filosuna Katıldı

Hatay genelinde yeşil alanların bakımı, ortak yaşam alanlarının temizliği, yeşil alanların arttırılması, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarını kapsamlı bir şekilde yürüten HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, 8 adet şarj edilebilir süpürge makinesini araç filosuna kattı.
YENİ ARAÇLAR, HEM ÇEVRE HEM DE GÜRÜLTÜ KİRLİLİKLERİNİN ÖNÜNE GEÇECEK
HBB ekipleri, şarj edilebilir elektrikli süpürgeler sayesinde temizlik esnasında hem gürültü kirliliğini minimum düzeyde tutmayı hem de çevre kirliliğinin önüne geçmeyi amaçladıklarını bildirdi.
HBB EKİPLERİNİN KAPSAMLI ÇALIŞMALARI İLE HATAY DAHA TEMİZ VE DAHA YEŞİL
HBB ekipleri İl genelindeki tüm parkların, rekreasyon alanlarının ve yollardaki yeşil alanların bakım ve temizliği ile ağaçların budama işlemlerini mevsimine göre düzenli olarak yaptıklarını belirtiler.
Ekipler, ayrıca ağaçlandırma çalışmalarının, süs bitkilerinin ve çiçeklerin hastalık ve zararlılara karşı korunması için zirai mücadele çalışmaları, tüm parkların peyzaj projeleri çerçevesinde bitki dikim çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

hbb

Önceki İçerik13.Ncü Denizcilik Eğitim Konseyi İskenderun Teknik Üniversitesi’nde
Sonraki İçerikArsuz Sahil Düzenleme Projesi Bitme Aşamasında
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.