Başkan Savaş, Hizmet İstişareleri Kapsamında Hatay’ın Her Yerinde

Başkan Savaş,13 Mayıs Cuma günü Samandağ ilçesi KurtdereMahallesi’nde hemşehrilerinin organize ettiği mahalle toplantısında bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıya, Başkan Savaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN SAVAŞ: BİZİM İÇİN EN KIYMETLİ HİZMET, İNSAN HAYATINI KORUMAKTIR

Hizmet hamlelerinin haricinde barış ve kardeşlik mesajlarının verildiği toplantıda, Başkan Savaş öncülüğündeki HBB’ninbugüne dek Samandağ’a yaptığı nitelikli ve geleceğe dönük hizmetler masaya yatırıldı.

“HATAY’I AKDENİZ TURİZMİNİN CAZİBE MERKEZİ YAPMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ”

Yaz mevsiminin gelişiyle Hatay’ın en önemli turizm noktalarından olan Samandağ ve Çevlik sahillerinde alınan güvenlik önlemleri ve çevre temizliği hizmetlerinden bahseden Başkan Savaş, “Yerli ve yabancı turistlerin şehrimizde huzurlu, insana yakışır bir şekilde güzel bir tatil yapmaları, verimli zaman geçirmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yeni aldığımız araçlarla deniz ve sahil kirliliğinin önüne geçeceğiz. Tam donanımlı cankurtaran personeli ve botlarımız da olası boğulma vakalarına karşı sezon boyunca görevlerinin başında olacaklardır. “İnsanların en hayırlısı insana faydalı olandır” ilkesi ile insan hayatını korumak bizim için en önemli hizmettir. Hatay’ı Akdeniz turizminin cazibe merkezi haline getirmek için yoğun çaba harcadıklarını ifade etti.

SAMANDAĞLI VATANDAŞLAR, BAŞKAN SAVAŞ’IN HİZMETLERİNDEN MEMNUN

Keyifli bir ortamda ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak gerçekleşen toplantıda vatandaşlar Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın Büyükşehirin kurulduğu tarihten itibaren halkına değer vererek yapmış olduğu hizmetlerine teşekkür ederek, her zaman Başkan Savaş’ın yanında olduklarını kaydettiler.

image_1 image_3 image_5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.