Hbb’nin Hayvansever Hizmetleri, Ulusal Çapta Yankı Buluyor

Hayvan barınakları, şehrin birçok yerine beslenme odakları, hayvan ambulansı ve daha birçok hizmetle kurulduğu günden bu yana yapmış olduğu çalışmalarla ülke çapında örnek gösterilen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hayvanseverlerin takdirini topluyor.
HATAY, ANADOLU HAYVAN HAKLARI FEDERASYONU 1.BÖLGESEL AKDENİZ TOPLANTISI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Hayvan sevgisini özel etkinliklerle desteklemeyi amaçlayan HBB, Türkiye’nin önde gelen sivil toplum örgütlerini ilimizde misafir ederek, yapılacak sunum ve söyleşilerle farkındalık yaratacak.
Sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili mevcut durum, belediye ve sivil toplum kuruluşlarının konuyla ilgili uygulamaların ele alınacağı toplantıya, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu, Marmara Hayvan Hakları Federasyonu, Ege Hayvan Hakları Federasyonu, Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu ve federasyonlara bağlı İstanbul Der – İstanbul Hayvan Hakları Derneği, BİYADER – Bir Can Bir Yaşam Derneği, Burdur Hayvan Dostları Derneği, İSHAYKODER – İskenderun Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği, Hatay Doğa ve Yaşam Derneği, AK-HAY-KOR – Aksaray Hayvanları Koruma Derneği, İSHAYKO – Isparta Hayvan Koruma Derneği, ZONHAYDER – Zonguldak Hayvan Hakları Derneği temsilci ve başkanlarının katılım gösterecek.
HAYVANSEVERLERİN KONUK EDİLECEĞİ TOPLANTININ ARDINDAN İSKENDERUN’DA KEDİ EVİ’NİN AÇILIŞI YAPILACAK
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hayvan sevgisi ve korunması üzerine sürekli gerçekleştirdiği çalışmaların hayvanseverlere anlatılıp fikir alışverişinde bulunulacağı toplantının ardından saat 14.00’te İskenderun Su Arıtma Tesislerinde HBB Zabıta Daire başkanlığının yaptırmış olduğu kedi evinin açılışı yapılacak.

0102

Önceki İçerikİskenderun’da Ombudsmanlık Konulu Konferans Verildi
Sonraki İçerikNurettin Rençber, İskenderun Mirandos Türkü Bar’da Sahne Alıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.