Denizciler’deki Turgut Özal Parkı Yenileniyor

İskenderun’da kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi park bahçe ekipleri Denizciler ’de bulanan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal parkını yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaş gruplarına yönelik ayrı oyun grupları olacak. Yetişkinler içinse pergolalar ve ağaç altı oturma üniteleri oluşturulacak.

Çalışmalarına başlayan ekipler ilk önce park etrafı boyuyor ve çimleme ve peyzaj çalışmaları yapıyor. Park’ta yeşil alanlar genişletilecek ve çiçekler ile park alanı renklendirilecek. Parktaki ağaç sayısı artırılacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile yaptığı açıklamada, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek ,”Belediye olarak her alanda hizmet atağına kalkmış durumdayız. Ekiplerimiz kentin dört bir tarafından yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu parkımızda yenilendiğince güzel bir görünüme kavuşacak. Her şey İskenderun için” dedi.

3 5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.