Süleymaniye Mahallesinde Eskiyen Su Hatları yenilendi

Altyapıya bağlı yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının eskimesi ve tıkanıklık gibi arızalar vermesini önlemek adına çalışmalar gerçekleştirildiğini bildiren Genel Müdürlük, İskenderun ilçe genelinde yapılan özverili çalışmalar sayesinde mahallelerin sorunlardan arındırıldığını açıkladı.

Genellikle karşılaşılan hat tıkanıklığı, muayene baca tamiri, eskiyen hat sorunları gibi altyapı eksikliklerini giderme noktasında önemli yol kat edildiğini belirten İdare, İskenderun ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi 5. Sokak’ta eskiyen kanalizasyon hattının 20 metrelik bir bölümünün yenilendiğini ve şebeke bağlantılarının yapılarak kötü kokuların önlendiğini vurguladı.

ALO 185 HATSU İhbar Hattı’nın faaliyete geçirilmesiyle sorunlara yapılan müdahalelere her geçen gün yeni bir boyut kazandıran HATSU, Hatay genelinde günlük yüzlerce sorunun giderildiğini ayrıca hızlı müdahaleler ile vatandaşların rahat bir nefes aldığını kaydetti.

İSKENDERUN’DA DA ALTYAPI MÜCADELESİ SÜRÜYOR (4) İSKENDERUN’DA DA ALTYAPI MÜCADELESİ SÜRÜYOR (6)

Önceki İçerikCHP Hatay gençlik örgütleri olarak Deniz gezmişi andı
Sonraki İçerikVatana Emanet Şehit ve Gazi Annelerine Özel Etkinlik
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.