KARŞILIKSIZ SEVGİNİN EŞSİZ TEMSİLCİLERİ

MHP Hatay Milletvekili Mehmet N. Ahrazoğlu, “Annelik; ilk nefes, ilk sıcaklık, ilk bakış, ilk dokunuş, ilk sevgi, ilk umut, ilk sahipleniştir.” dedi.

Ahrazoğlu, “Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerimiz, yılın her gününde olduğu gibi bu anlamlı günde bir kez daha önemle hatırlanılması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine dikkatle düşünülmesi gerekmektedir.” dedi.

KARŞILIKSIZ SEVGİNİN EŞSİZ TEMSİLCİLERİ
MHP Hatay Milletvekili Mehmet N. Ahrazoğlu, ‘Anneler Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Ahrazoğlu, mesajında “Sevginin, cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin ve sabrın sembolü olan annelerin gelecek nesillerin hazırlayıcısı olduklarından; aile ve toplum hayatımızda çok önemli bir yeri bulunmaktır. Çocuklarımızın yetişme çağında aldığı eğitimin; olgunluk çağındaki davranış ve tutumlarını yakından etkilediği göz önüne alındığında, annelerimizin manevi sorumluluklarının büyüklüğü daha iyi anlaşılabilecektir.” ifadesini kullandı.

CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR
Ahrazoğlu, şöyle devam etti: “Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed’in öf bile dememeyi ve “Cennet annelerin ayakları altındadır” kutlu seslenişinin muhatapları olan elleri öpülesi annelerimizi, sadece bir tek günde değil her zaman anmanın bizler için kaçınılmaz görev olduğunu asla hatırımızdan çıkarmamalıyız. Annelerimiz şüphesiz, bizler için en değerli hazinedir. Annelerimiz, sevgi ve fedakarlığın eşsiz temsilcileridir. Bu bilinçle annelerimizi hiç üzmeden, en kıymetli varlığımız olarak üzerilerinde titremenin en temel görevimiz olduğunu da asla unutmamalıyız.”

Ahrazoğlu, mesajını şöyle bitirdi: “Hayat tecrübeleriyle geleceğimizi şekillendiren; bize sevgiyi ve sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan, imrenilecek bir tahammülle yetişmemizi sağlayarak dünyanın en yüce görevini yerine getiren ve başta evlatlarını şehit veren annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum.”

anneler-ahrazoğlu

Önceki İçerikProf. Dr. Uğur ERSOY İle İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE DAİR
Sonraki İçerikİGEV’den “Annelerle Bahara Merhaba” Yemeği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.