Obezite Ameliyatıyla 5 Ayda 90 Kilo Verdi

210 kilo ağırlığında olan Yusuf Kaklık (33), Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği tüp mide ameliyatı sonrası, 5 ayda tam 90 kilo verdi.
Sağlığına ve işine tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Yusuf Kaklık, kilo verdikten sonra sağlık sorunlarının da sona erdiğini ifade ederek, “Kilo problemimle birlikte, sağlık sorunlarım da baş göstermiş ve görevimi yapamaz hale gelmiştim. Fakat ameliyat sonrası kilo vermeye başlayınca; yüksek tansiyon, uyku apnesi gibi sağlık sorunlarım da kalmadı. Kısa sürede kilo vermeye başlamış ve görevime tekrar dönebilmiştim. Gerçekten çok mutluyum. Bana bu mutluluğu yaşatan doktorum Cavit Göktaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

“Ameliyat sonrası, sağlık sorunları son buldu”
Yusuf Kaklık’a gerçekleştirmiş oldukları ameliyat sonrasında, Kaklık’ın sağlık sorunlarının da son bulduğunu ifade eden Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş ise, “Yusuf Kaklık, süper obez bir hastamızdı. Kendisinde, hipertansiyon, uyku apnesi ve KOAH hastalığı mevcuttu. Aşırı kilolarından dolayı kendi mesleğini yapamaz hale gelmiş ve kendini toplumdan tamamen soyutlamış durumda olan hastamızın artık tek çaresi ameliyattı. Gerekli tetkiklerin ardından hastamızı ameliyata aldık. Yusuf Bey, ameliyat sonrası süreçte de önerilerimize dikkat etti ve 5 ayda 90 kilo vererek, 120 kiloya geriledi. Yusuf Bey’in ameliyat sonrası sağlık sorunları da sona erdi. Hedefimiz, Yusuf Bey’in bir yılda 75 kiloya kadar gerilemesidir. Yusuf Kaklık, tüp mide ameliyatıyla sadece zayıflamakla kalmadı, ameliyat sonrası birçok sağlık problemi de ortadan kalkmış oldu” açıklamasında bulundu.

yusuf kaklık yusuf

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.