İbadethaneler ve Okullarda Revize Çalışmaları Sürüyor

İskenderun, Belen, Dörtyol, Arsuz, Payas ve Erzin ilçelerini kapsayan 3. bölgedeki ibadethaneler ve eğitim kurumlarında yapılan bakım, onarım, temizlik ve revize çalışmalar ile hem göze hitap eden hem de ihtiyaçları karşılayan hizmetler sunan HBB ekipleri, İskenderun ilçesine bağlı Savaş Mahallesi’nde bulunan Hamidiye Camii’nde 1000 m ² çatı kaplama yaparak yıllardır süren sıkıntıya çözüm getirdi.
ÇALIŞMALAR, BAŞKAN SAVAŞ’IN HEMŞEHRİLERİNE VERDİĞİ ÖNEMLE SÜRDÜRÜLÜYOR
Başkan Savaş’ın hemşehrilerine verdiği önem doğrultusunda 3. bölgedeki revize çalışmalarını takip eden 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, yapılan çalışmalar çerçevesinde 50 okulda çevre düzenlemesi, 10 cami ve Kuran kurslarında çatı bakım onarım çalışmasının yanı sıra okullardaki spor alanlarında zeminlerin yenilendiğini kaydetti.
Keskin, Başkan Savaş’ın talimatlarıyla kapsamlı hizmetlerin sunulmaya devam edileceğinin altını çizerek, HBB’nin insan odaklı sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket etmeyi sürdüreceğini ifade etti.

iskenderun (1) iskenderun (2) iskenderun (3)

Önceki İçerikÇAĞALAYAN Alabalık Tesislerinde Lezzet ve Huzur var
Sonraki İçerikÇevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan Vahşi Depolama Sahalarında Rehabilitasyon
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.