Ahmet Culha dualarla anılacak

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın abisi Ahmet Culha, vefatının 9. gününde dualarla anılacak. Geçirdiği amansız hastalık sonucu 74 yaşında hayata gözlerini yuman Ahmet Culha için, 30 Nisan 2016 Cumartesi günü sabah saat 06:30’da Madenli Mezarlığı’na çıkılacak olup, aynı gün saat 17:00’de Madenli İlkokulu Bahçesi’nde ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Hatm-i Şerif okunacak.

Abisi Ahmet Culha’nın vefatı nedeniyle; gerek cenaze törenine, gerek taziye günlerine bizzat katılarak kendilerini yalnız bırakmayan; telefon ve mesajlarıyla da acılarına ortak olan herkese teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 30 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 17:00’de Madenli İlkokulu Bahçesi’nde abisinin ruhuna ithafen okunacak olan Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Hatm-i Şerif’ine herkesi davet ederken, aynı gün sabah 06:30’da da ailelerinin değerli büyüğü olan abisi Ahmet Culha’yı mezarı başında da anacaklarını ifade etti.

ahmet culha

Önceki İçerikHatay Boks Takımı Konya Yolcusu
Sonraki İçerikİSTUDER Körfez Turizmi’ni Çalıştay’a Taşıdı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.