İskenderun Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Yeni Binasına Kavuşuyor

Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yeni hizmet binası yaklaşık olarak 12 milyon 500 bin TL yatırım bedeli ile 2016 yılında tamamlanarak hizmete hazır hale gelecektir. Halen eski binasında hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin arsası ile hemen yanında bulunan arsa ile birlikte toplamda 7000 metrekare olan yeni merkezin; 1000 metre kare oturum alanı üzerine , 6000 metrekaresi ise kapalı alan olacak şekilde 6 katlı 62 Üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi modern binasında daha sağlıklı hizmet vermeyi planlanmaktadır. Halkımıza modern ve geniş bekleme salonlarında daha rahat bir şekilde tedavi olma imkânı sağlanacaktır.

Konu ile ilgili Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer AKIN’ın yaptığı açıklamada” başta İskenderun ilçesi olmak üzere yakın civarda bulunan ilçe ve köylere hizmet veren sağlık merkezinin yetersiz kalması nedeniyle; 62 Üniteli Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yapımına hızla devam edildiğini 2016 yılında inşaatın tamamlanarak bölge halkına hizmet vermeye başlayacağını; Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde; 3 Adet Ameliyathane, 4 Adet Çocuk Diş polikliniği, Protez laboratuvarı, Engelli hastalar için özel poliklinikler, standartlara uygun merkez sterilizasyon ünitesi, eğitim salonu, çalışanlar için dinlenme alanları ve sosyal alanlar, hasta ve çalışanlara ait kapalı otoparkı bulunan yeni merkezimizin; Sağlık Bakanlığı hedef ve politikaları ile kalite standartlarına uygun bir merkez olarak yapılandırıldığını” belirtti.

gorseller (11) gorseller (12)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.