Hatay Valisi Topaca’dan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun’un büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu belirtti.
Vali Topaca, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sayın Valimizin bizleri ziyareti son derece memnun etmiştir. İskenderun’a hizmet konusunda her zaman desteğini esirgememiştir. Bundan sonrada İskenderun için çalışmaya devam edeceğiz. Belediyemiz tarafından Valiliğe tahsis edilen binada Sayın Valimizin haftanın belirli günlerinde çalışmaları burada sürdürecek olması bölge açısından son derece önemli bir gelişmedir. Sayın Valimiz ile sürekli diyalog halindeyiz. ” dedi.
Hatay Valisi Ercan Topaca ise sık sık İskenderun’a geldiğini ifade ederek,” Bu bölgeye büyük önem veriyoruz. Belediye Başkanımızla, Kaymakamımızla sürekli iletişim halindeyiz. İskenderun’a yapılacak hizmetler noktasında elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Başkanımızda halka hizmet noktasında büyük gayret içerisinde. Şehirlerde vatandaşa sunulan hizmetin büyük bir kısmı belediyeler tarafından üretilir ve yönetilir. Valilik olarak şehrimizin öncelikleri doğrultusunda belediyemiz ile işbirliği içinde yapacağımız çalışmalar şehrimizin genel anlamda kalkınma ve gelişmesini sağlaması adına önemli. İskenderun’un daha iyi bir konuma gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde görüş beyan etti.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Topaca ve Başkan Seyfi Dingil, bir süre karşılıklı görüşerek yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

2

Önceki İçerikHatay CHP Kilis’te İncelemelerde Bulundu
Sonraki İçerik32. Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda Körfez Grubu’nun Kuraları Çekildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.