Kıraathaneler Özüne Dönüyor Projesi

İskenderun Gençlik Merkezi gençlik liderleri Kıraathaneler Özüne Dönüyor projesini Türkiye Gençlik Konseyi Hatay İl Başkanlığı üyeleri ile birlikte kıraathanede kitap okuyarak gerçekleştirdiler. Projeye Gençlik Merkezi Memurlarından Ertuğrul Mantar ve Türkiye Gençlik Konseyi Hatay İl Başkanı Kasım Bağdu da gençlerle beraber kitap okudular. Gençlik merkezi Memuru Ertuğrul Mantar: Gençlik Merkezi gençler için her zaman sosyal sorumluluk projelerin olduğu ve gençlerin bunlardan istifade etmesi gerektiğini dile getirdi.

Ardından TGK Hatay İl Başkanı Kasım Bağdu: Biz Türkiye Gençlik Konseyi Hatay olarak her zaman okuyan araştıran gençlerin olmasından yanayız. Çok okuyan mi bilir yoksa çok gezen mi değil hem okuyup hemde gezen bilir düşüncesindeyiz. O yüzden biz burada hep birlikte kıraathaneler gerçek anlamda gençlerin eğlenirken okuyup araştırabilecekleri yer olmalı düşüncesindeyiz. Bu konuda biz gençlere her zaman kapılarını açan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin beye ve Ertuğrul Mantar’a çok teşekkür ediyoruz dedi.

kırahathane (1) kırahathane (2) kırahathane (3) kırahathane (4)

Önceki İçerikAhrazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı
Sonraki İçerikİskenderun’da Eskiyen Galvanizli Su Depoları Yenileniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.