Belen’de 23 Nisan Devir Teslim Töreni

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğu Gazi Abdurahman Paşa İlköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi Emirhan Keskin’e devretti.
Bugün Başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreninde, Belen Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri de hazır bulundu.
Belen Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Gazi Abdurahman Paşa İlköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi Emirhan Keskin, Belediyenin ilgili birimleri ile görüşerek Belen’in yollarının yapılmasını istedi.
Okulu Gazi Abdurahman Paşa İlköğretim için, okula voleybol ve futbol kalesi isteyen Başkan Emirhan Kesin, koltuğu devraldığı Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile bir süre sohbet ederek belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Başkan Emirhan Keskin, Başkan Adnan Vurucu’dan taleplerinin yerine getirilmesini istedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında Belenli çocuklara “ÇOCUK MECLİSİ”nin kurulduğu müjdesini veren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, önümüzdeki günlerde meclisin toplanarak çalışmalara başlayacağını, Belen’de çocuklarla ilgili proje ve çalışmaları yaşama geçireceklerini söyledi.
Mustafa Kemal’in önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının ardından 23 Nisan’ın çocuklara bayram olarak armağan edildiğini söyleyen Başkan Vurucu, “TBMM’nin Kuruluşu’nun 96. yılını kutlamanın mutluluğunun yaşandığı bugün çocuklarımızın bayramıdır. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, Kurtuluş mücadelemize emeği aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu topraklarda Milli birlik ve beraberlik ruhumuzun dünya durdukça durmasını yüce Rabbinden niyaz ediyorum.” Dedi.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, günün anlam ve önemine ilişkin çeşitli armağanlar sundu.

DSC_7846

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.