Ali Tekten Okulu öğrencilerinin perfomansı göz doldurdu

Karapelit Ali Tekten İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı beğeniyle izlendi.
Okul bahçesinde düzenlenen kutlama programına, İsmet İnönü Mahalle Muhtar Vekili Mevlüt Bulut, veliler ve mahalle sakinleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu programda günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan okul müdürü Mustafa Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sadece çocukların değil her yaştan insanın bayramı olduğunu ifade etti.
Yönetimin babadan oğula geçerken, ülke hükümdarlıkla yönetilirken, 23 Nisan 1920’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığını, artık seçimler yapıldığını, egemenliğin ve iktidarın halkta olduğunu belirten Müdür Mustafa Köse, “ Bağımsız ülkenin insanları kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla desteklediği insanlar yönetime ortak oluyorlar, iktidar sahibi oluyorlar” dedi.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara güvendiğini, bayrağımıza, ülkemize sahip çıkar diyerek, bu anlamlı günü geleceğimizin mimarları çocuklara armağan ettiğini söyledi.
Şiirler, skeçler, gösteri ve yarışmalarla renklenen programda, öğrencilerin ‘Teşekkürler’ diyerek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posteriyle ve Türk Bayrağıyla konukları selamlaması, büyük alkış aldı.
Çocuklar bayramı doyasıya eğlenerek, yaşadı.

ali tekten (1) ali tekten (2) ali tekten (3) ali tekten (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.