Öğrenciler İskenderun Belediyesini Gezdi

Mithat Paşa İlkokulu öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde yer alan yerel yönetimler ünitesini, İskenderun Belediyesinde uygulamalı olarak öğrendiler. Sosyal Bilgiler dersi içerisinde bulunan yerel yönetimler konusu çerçevesinde Mithat Paşa İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler, Belediye Başkanının görevleri ve belediyecilik hakkında Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den bilgiler aldılar. Gerçekleşen ziyarette Başkan Seyfi Dingil, öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplandırdı. Belediye hizmetlerinden de söz eden Başkan Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı. Yerel yönetimler hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil, öğrencilere eğitimlerine önem vermeleri ve kitap okuma alışkanlıklarını kaybetmemeleri konusunda tavsiyeler de bulundu. Öğrenciler daha sonra belediye binası içerisinde gezerek belediye personelinden çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler aldılar.

1 (6)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.