Başkan Nazım Culha, abi acısıyla sarsıldı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın abisi Ahmet Culha tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Başkan Culha, acı haberi Kamu İdarelerini Geliştirme Derneği tarafından belediye başkanlarına yönelik düzenlenen, ‘sağlık ve tarım alanlarında yerel hizmetlerin sunulması inceleme ve tetkik programı’ dolayısıyla bulunduğu Küba’da aldı. Programını yarıda keserek Arsuz’a dönen Başkan Culha, 2014 yılında da abisi Süleyman Culha’yı ebediyete uğurlayarak, üçüncü abisini toprağa vermenin acısını yaşamıştı.
5 erkek ve 4 kız olmak üzere 9 çocuklu bir ailenin oğlu olan ve özellikle de abilerine düşkünlüğü ile bilinen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın hayatta kalan son abisi ve babası gibi gördüğü Ahmet Culha’nın cenazesi 22 Nisan 2016 Cuma günü saat:11.00’de Madenli Mahallesi’ndeki evinden kaldırılarak, Madenli Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenilerek, 74 yaşında hayata gözlerini yuman Ahmet Culha, evli ve 8 erkek- üç kız olmak üzere 11 çocuk babasıdır.

IMG_1056--

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.