48 Adet Cenaze Aracı Ve 35 Adet Taziye Çadırı İle Hatay’ın 15 İlçesine Ücretsiz Hizmet

48 adet cenaze aracı, 35 adet taziye çadırı taşıma ve temizlik işlerinde kullanılabilecek araçlarla 15 ilçe geneline ücretsiz hizmet vererek, zor günlerde yardıma koşan HBB Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, filosuna eklediği yeni araçlarla vatandaşlara kolay hizmet ulaştırıyor.
Hatay halkının Alo 188 Cenaze Hizmetleri’ni aramaları ile evlerinden veya hastanelerden cenazelerin mezarlık komplekslerine ücretsiz bir şekilde getirildiğini bildiren HBB ekipleri, yıkama, kefenleme, defin işlemlerinin ücretsiz bir şekilde özenle yapıldığını bildirdi. Ayrıca defin sonrası tüm cenaze yakınlarına ihtiyaçlar doğrultusunda taziye çadırı, sandalye, masa, semaver, ısıtıcı ve ses sistemi dağıtımı yaparak halkın zor günlerinde imdadına koşan HBB Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, bu anlamdaki özverisiyle takdir topluyor.
ŞEHİT CENAZELERİNE ÖZEL İHTİMAM GÖSTERİLİYOR
Şehit cenazelerine büyük bir hassasiyet gösterdiklerini bildiren ekipler, 3 gün boyunca taziye çadırında ücretsiz hizmet sunmak amacıyla personellerin görevlendirdiklerini kaydetti.
MEZARLIKLAR TEMİZLENİYOR, VATANDAŞLAR ZİYARETLERDE SIKINTI YAŞAMIYOR
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hassas tutumu çerçevesinde insan odaklı sosyal belediyeciliğin gerektirdiği görev anlayışıyla hareket eden HBB ekipleri, tüm ilçelerinde mezarlık temizleme çalışmalarını da sürdürerek, mezar ziyaretlerinin temiz bir ortamda gerçekleşmesini sağlıyor.
HBB Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, cenaze nakil konusundaki yetkin kapasitesiyle de vatandaşların hizmetinde olduğunu bildirdi.

hatay (1) hatay (2) hatay (3) hatay (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.