Başkan Seyfi Dingil, yetimler ve aileleriyle aynı sofrada buluştu

Yetim çocukların yoğun sevgi, ilgi gösterdiği Başkan Seyfi Dingil, bu tür hayırlı organizasyonlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İskenderun Belediyesi yemekhanesinde düzenlenen yemeğe TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İHH İskenderun şube Başkanı Ahmet Yetim, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, yetimler ve aileleri de katıldı. Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yetimlere sahip çıkmanın toplumsal önemine değinerek, “Bizim anlayışımıza göre; İnsan, yaratılmışların en şereflisidir. Kendisine hizmet edilmesi gerekir. Burada, bu masaların gerçek sahiplerine hizmet ediliyor. O yüzden bu yemek çok hayırlı bir organizasyon. Bu organizasyona verdiği destekten ötürü İHH yöneticilerine de teşekkür ediyorum “dedi. Yemekte özellikle yetim çocuklar, Başkan Seyfi Dingil’e yoğun sevgi gösterilerinde bulundular. Başkan Seyfi Dingil, başlarını okşadığı çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Y1 (6) Y1 (7) Y1 (8)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.