Dilencinin Üzerinden Çıkan Para Şaşırttı

İskenderun Belediyesine bağlı Zabıta müdürlüğü ekipleri vatandaşların dini ve insani duygularını sömüren dilencilere göz açtırmıyor. Kent merkezinde dilencilerin vatandaşları rahatsız etmemeleri için sürekli denetim halinde olan zabıta ekipleri yakaladıkları dilenciler hakkında yasal işlem yapıyor.

Dilencinin Üzerinden Çıkan Para Zabıtayı Da Şaşırttı

Deniz alayı civarındaki trafik ışıklarında gelen bir ihbarı değerlendiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri Şaban Karaman (55) adlı kişiyi dilencilik yaparken yakaladı. Dilencinin üzerinden çıkan 2 Bin 700 Lira zabıta memurlarını hayrete düşürdü. Zabıta ekipleri yaptığı incelemede Karaman’ın emekli sandığından emekli olduğunu ve evlenmek için dilencilik yaptığını tespit etti. Ekipler, olayla ilgili tutanak tuttuktan sonra dilenciye uyarılarda bulunarak gerekli yasal işlemleri yaptı. İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, vatandaşların da dilencilerin duygu sömürülerine karşı dikkatli olması gerektiğini ifade ederek bazı dilencilerin bunu adeta bir meslek haline getirdiklerine dikkat çekti.

dilenci (1) dilenci (3) dilenci (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.