Harbiye Şelalerindeki Islah Çalışmaları Devam Ediyor

Defne ve çınar ağaçlarının oluşturduğu büyüleyici doğal görünümüyle turistleri cezbeden Harbiye Şelalelerinde ıslah gerçekleştiren HBB ekipleri, bu doğal ve mitolojide yer edinen güzelliğin hak ettiği görünüme kavuşması amacıyla çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi.
BAŞKAN SAVAŞ: ISLAH ÇALIŞMALARI SABIR, GAYRET VE ÖZENLE SÜRDÜRÜLÜYOR
Gerçekleştirilen kapsamlı ıslah çalışmalarını takip eden ve sık sık yerinde inceleyen Başkan Savaş, üniversitelerdeki akademisyenlerin bilgileri ışığında, 15 yıldır süregelen bir sorunun çözüme kavuşturulacağını ifade ederek, ıslah çalışmalarını sabır, gayret ve özenle sürdürdüklerini vurguladı.
Turistik bölge olması itibariyle esnafın ve halkın uğrak mekânları arasında yer alan Harbiye Şelalelerinde HBB’nin ıslah çalışmalarının yaz sezonuna kadar tamamlanması hedeflenirken, çalışmalar sonrasında bu doğal cennet, yerli ve yabancı turistlere göze en iyi hitap edecek şekilde sunulacak.

IMG_3993 IMG_4002

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.