Başkan Savaş, Geleceğimizin Teminatı Çocuklarla Dörtyol’da Bir Araya Geldi

Miniklerle özel olarak ilgilenen Başkan Savaş, geleceğimizin teminatı olan çocuklara boyama kitabı, diş macunu ve diş fırçası hediye etti. Çocukların mutluluklarını her şeyden çok daha fazla önemsediklerini ve sosyal belediyecilik çerçevesinde çocukların eğitimi için çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Başkan Savaş, il genelinde çocuklarla buluşmaya devam edeceklerini belirtti.
OKUL YÖNETİMİ VE ÖĞRETMENLER BAŞKAN SAVAŞ’LA HİZMET İSTİŞARELERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Okul yönetimi ve öğretmenlerle de sohbet eden Başkan Savaş, eğitim kurumuyla ilgili talepleri dinleyerek yapılabilecek hizmetler hakkında istişareler yaptı. Başkan Savaş ayrıca, Dörtyol’a yapılması planlanan kanalizasyon ve içme suyu hatlarından da bahsetti. Öğretmenler, Başkan Savaş’a ince davranışından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Savaş, Dörtyol Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileriyle bir araya geldi. Okul yönetimi Başkan Savaş’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

Dörtyol Anadolu İmam Hatip Lisesi  (1) Dörtyol Anadolu İmam Hatip Lisesi  (2) Dörtyol Anadolu İmam Hatip Lisesi  (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.