Üç Aylar Ve Regaib Kandili Barış ve Huzura Vesile Olsun

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayasıyla bir mesaj yayınladı.

Üç ayların başlangıcı, Ramazan Ayı’nın habercisi olan Regaip Kandili’ni sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularını daha ön planda tutulması gerektiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, “Rahmet ve Merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan üç aylara girmiş bulunuyoruz.

İdrak edeceğimiz Regaib Kandili’nin; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum. Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygularla tüm İslam aleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Önceki İçerikÜzüm yemek değil de, Bağcı Dövmekse olacağı bu
Sonraki İçerikMÜSİAD Hatay Şubesi İTSO Başkanı Yılmaz’a teşekkür belgesi takdim etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.