Otopark Ücretini Ödemeyen Mağdur Olur

Akcan İnşaat Şirketi adına bir açıklama yapan Mehmet Ataç, Dörtyollu hemşerilerimizi uyararak yanlış bilgilendirmelere kapılıp otopark ücretini ödememeleri halinde mağduriyet yaşayabileceklerini belirtti.
Mehmet Ataç yaptığı açıklamada; “Sosyal medya üzerinde otopark ücretlerinin yasal olmadığı ya da iptal edildiği yönünde paylaşımlar vatandaşlarımızı yanıltmakta. Bu konuda Yargıtay ve Danıştay’ın kararları olduğu söylenmekte. Bizler hukuk devletine inanan insanlar olarak yargı kararlarına her zaman saygılı olduk. Lakin anılan bu kararların içeriği ve kapsamı çok iyi irdelenmeden kamuoyunda böyle bir algının oluşturulması da yanlış. Bu kararların detayları sağlıklı bir şekilde incelendiğinde Belediye Meclis ya da encümenlerinde alınmış olan karardan kaynaklı olarak encümen yada meclis kararlarının iptal edildiği görülmektedir. Bizim firmamızın bu konudaki sözleşmesi ve meclisimizin almış olduğu kararlarda herhangi bir sorun bulunmadığı gibi sözleşme süremiz de devam etmekte ve yasal haklarımız bulunmaktadır.” dedi.
İTHARNAMELERE 7 İŞ GÜNÜ İÇENDE CEVAP VERİLMELİ
Mehmet Ataç şirketlerinin gecikmiş alacaklarına mukabil olarak Avukatları aracılığıyla 300 kişiye ihtarname gönderilmiş olduğunu da belirterek; “Şirketimizin belli bir meblağı aşan ve geciktirilmiş olan alacaklarına mukabil avukatlarımız aracılığıyla ilk etapta 300 kişiye ihtarname göndermiş bulunuyoruz. 400’ün üzerinde daha ihtarnamenin hazırlığı ve düzenlemesi yapılmakta. Bu ihtarnameye muhatap kalan hemşerilerimizin 7 iş günü içerisinde şirketimize müracaat etmeleri herhangi bir icra takibine maruz kalmamaları açısından önemli. Sağlıklı hizmetin en kaliteli şekilde yürümesi adına konuya hemşerilerimizde hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Bu vesileyle tüm hemşerilerimize sağlık ve mutluluk temennilerimizi iletirken trafik akışının sağlıklı bir şekilde sağlanması adına huzurlu günler temenni ediyorum.” dedi.

dörtyol (1) dörtyol (2) dörtyol (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.