İskenderun Halkının Polis Teşkilatına İnancı Ve Sevgisi Derindir

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümünü nedeniyle mesaj yayınladı. Polis teşkilatının başkaları uyuyabilsin diye uyumanların,başkaları güvende olsun diye canlarını feda edenlerin oluşturduğu güzide bir teşkilat olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Seyfi Dingil mesajında şu görüşlere yer verdi; ”devletimizin en asil iki yüzü olan kudret ve şefkat yüzünü halka en yaşanır olduğunu gösterenlerin başında polislerimiz gelmektedir.

Milletin bağrından çıkan Polis teşkilatımıza İskenderun halkının inancı ve sevgisi son derece derindir. İnsan odaklı, temel hak ve özgürlüklere saygılı, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, demokrasi kültürünü ön planda tutan, çağdaş bir yönetim anlayışı ile görevini en iyi şekilde yerine getiren tüm emniyet teşkilatında görev alan personellere selam ve saygılarımı sunuyorum. Halkımızın huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlayan, temel hak ve özgürlüklerin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu duygularla her türlü zorluğa göğüs gererek mesleğini yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesinde personeli kutluyor, görevi başında şehit düşen tüm polislere Allah’tan rahmet diliyorum “dedi.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.