Başkan Seyfi Dingil; Çarşıya Nizam Ve İntizam Gelmiş Olacak

İskenderun Belediyesi, Yenişehir mahallesi bulunan Mithatpaşa ile Ziya Gökalp caddesini bağlayan yol üzerinde yeni düzenlemeler yapıyor. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptıkları çalışmalar ile kentin fiziki yapısını da dikkate alarak ulaşımı sekteye uğratmadan, bölgedeki motorlu taşıt trafiğini mümkün olduğu kadar azaltacak.

Özellikle kaldırımlara araç parkı konusunda çok sayıda şikayet aldıklarını belirten ekipler yeni düzenlemede bu sorunu da çözecek çalışmalar yapıyor. Şehir merkezinde çarşı içerisinde yapılan yeni düzenlemelerin sokaklara hareket ve yenilik getireceğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun sokaklarının yeni ve özgür görüntüsü yaz sezonuna kadar tamamlanmış olacak. Burada yapacağımız yeni düzenlemelere esnaflarımızda kendi alanları üzerinde yenilikçi bir tavır ortaya koyarlarsa çarşının niteliği artmış olur. Böylelikle kentin çarşı potansiyeli, pozitif bir güce ve görünüme kavuşmuş olur” dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu hizmetlerimizi halktan aldığımız görüş ve öneriler doğrultusunda yapıyoruz. Bu vesile ile çarşıya nizam ve intizam gelmiş olacak. Yapılan yeni hizmetlerimizle çarşı esnaflarımız daha rahat etmiş olacaklardır şeklinde konuştu. İskenderun Belediyesi çarşı yenileme çalışmaları bölge esnafının beğenisini kazandı. Esnaflar; “Sayın Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz. Çarşımız yenileniyor. Çalışmaların tamamlanması ile çarşımızın çok daha güzel bir görünüme kavuşacağına yürekten inanıyoruz. Bu proje esnafı mutlu etti. Böylelikle İskenderun çarşısı eski hareketli günlerine dönecektir” diye düşüncelerini ifade ettiler.

145-5 145-7

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.