Sosyal Marketlerin 13’üncüsünü Arsuz’da Hizmete Girdi

Gerçekleşen açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyrt Halk Partisi(CHP) MYK Üyesi Suzan Dudu, CHP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, CHP Arsuz İlçe Başkan Faik Çekin ile beraber çok sayıda partili ve vatandaş katılım gösterdi.

SOSYAL YARDIMLARIN HAK TEMELLİ DAĞITIMINDA GÜZİDE BİR ÖRNEK OLAN SOSYAL MARKETLERDE PARA DEĞİL, HAYIR DUASI GEÇERLİ

Sosyal yardımların hak temelli olarak vatandaşlara ulaştırılması anlamında Türkiye’de örnek olarak gösterilen sosyal marketler, Hataylı ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim, ev eşyası, okul malzemeleri ve daha birçok konuda
yardımlarda bulunmasıyla dikkat çekiyor. Sosyal marketlerin açılmasında ve il geneline yayılmasında büyük pay sahibi olan Başkan Savaş, “Biz göreve gelirken şunu söyledik; önce huzur sonra hizmet dedik. Çok şükür biz bu konuda çalışmalarımızı gerçekleştirirken partimiz de naif bir şekilde bize destek sunuyor. Hatay için düşünen ve üreten arkadaşlarımızın öncülüğünde kurulan sosyal marketlerimizin bugün 13’üncüsünün açılışını gerçekleştiriyoruz. Hatay genelinde hizmet veren sosyal marketlerimizin daha da zengin hale gelmesi için adımlar atmaya devam ediyoruz. Bundan sonra bu gönül marketlerimizde sadece giyim değil, 12 ay boyunca kuru gıda ve ekmek yardımlarına da başlayacağız” ifadelerini kullanarak diğer ilçelerde olduğu gibi Arsuz’da da paranın değil hayır duasının geçerli olduğu Sosyal Marketin açılışı ile ilgili düşüncelerini ifade etti.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN ARSUZLULARA MÜJDE

Konuşmasının devamında Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Arsuz’da gerçekleştirdiği hizmetler hakkında da bilgiler aktaran Başkan Savaş, Arsuz’un altyapı ve kanalizasyon sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirterek hemşehrilerine bu konuda yapılacak hizmetlerin müjdesini verdi.

image_2 image_5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.