Güzelyayla Göleti’nde Islah Çalışmları Tamamlandı

Belen ilçesinde bulunan Güzelyayla Göleti’nde verimliliği arttırmak amacıyla menbran onarımı ve ıslah çalışmalarını tamamlayan HBB ekipleri, betonlama ve taş kaplama çalışmalarının da ilerleyen günlerde tamamlanacağı müjdeledi.

DÖRTYOL İLÇESİNDE 400 MM’LİK BORULARLA İSALE HATTI DÖŞENDİ

Dörtyol ilçesi Konaklı Mahallesi’nde 400 mm’lik borularda isale hattı döşeme çalışmalarına da başlayan ekipler, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak çiftçilerin hizmetine sunulacağını ve bu anlamda bir rahatlama sağlanacağını bildirdi.

KIRIKHAN CAMIZKIŞLASI’NDA TOPRAK İLETİM KANALI KONTROL ALTINA ALINACAK

HBB ekipleri, Kırıkhan ilçesinde Camızkışlası Mahallesi’nin içinden kontrolsüz bir şekilde geçmekte olan toprak iletim kanalının tabanı 1 metre, ağız açıklığı 3 metre olan beton trapez kanalı ile kaplanarak kontrol altına alınacağını belirtti.

SAMANDAĞ’DA SU ARKLARI TEMİZLENDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda vatandaşların sorunlarını dinleyerek çalışmalarını ilçe ilçe devam ettiren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri ayrıca Samandağ ilçesinde kurulan özel bir ekip tarafından sulama arklarının temizliğini de gerçekleştirdi.

image_7

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.