İnşaat Alanlarındaki Eski Hatlar Deplase Ediliyor

Eskiden döşenen içmesuyu hatlarının bağlantı şebekelerinde ve etrafında bulunan alanların imara açık olan bölgelerinde yenileme çalışmasının yapıldığını belirten Genel Müdürlük, yeni yerleşim alanlarının mevcut olan içmesuyu ve kanalizasyon hattının inşaat yapımına engel olan kısımlarının iptal edildiğini açıkladı.

İskenderun ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi’nde bulunan geniş kapsamlı bir inşaat yapımı aşamasında tespit edilen eski içmesuyu hattına talep üzerine müdahale eden HATSU Ekipleri, 150’lik içmesuyu hattını kapatarak başka bir ana şebekeye deplase edilmesi için çalışma başlattı.

ALO 185 HATSU İhbar hattına gelen bildirimlere her geçen gün hızlı bir şekilde müdahale edilerek vatandaşların taleplerine kulak veren İdare, altyapının sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden mücadele veren ekipler tarafından sorunların günü birlik çözüme kavuştuğunu bildirdi.

İNŞAAT ALANLARINDAKİ ESKİ HATLAR DEPLASE EDİLİYOR (1) İNŞAAT ALANLARINDAKİ ESKİ HATLAR DEPLASE EDİLİYOR (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.