Engelli Kardeşlerimiz Tek Çatı Altında Olacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Dingil, Birleşmiş Milletler tarafından 2008 yılında 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü olarak ilan edildiğini anımsattı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir genelinde İskenderun Belediyesi olarak engellilerin yaşamlarını kolaylaştıracak birçok hizmetlerin yapıldığını ve bu hizmetlerin devam ettiğini belirterek, “sahil bulvarı üzerinde engelli kardeşlerimizi bir çatı altında toplamak üzere down cafe yapımı sürüyor.

Otizmli çocuklarımızın topluma kazandırılmasında bizler üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Daha yaşanılabilir bir İskenderun için özellikle otizmli çocuklara hep birlikte sahip çıkmalıyız. İskenderun Belediyesi olarak öncelikli hizmetlerimizden birisi de bu yavrularımıza gereken fiziki şartları doğru bir şekilde oluşturmaktır.2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü vesilesiyle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın temel ihtiyaçları olan eğitim ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmasını dilerim” dedi.

FERAY DİNGİL

Önceki İçerikChp Hatay Gençlik Kolları Başkan Nehir’i Ziyaret Etti
Sonraki İçerikMiniklere Temel Güvenlik Eğitimi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.