Başkan Esnaf Turunda

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil özellikle hafta sonları hem esnafı dinliyor hem de belediye çalışmalarını yerinde denetliyor. Başkan Seyfi Dingil ve beraberinde Belediye Meclis üyeleri ile birlikte esnaf gezisini Ulucami Caddesi üzerinde sürdürdü. Esnafı ziyaret eden ve gezi sırasında onlarla sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gezdiği sokaklarda kaldırımları işgal eden bazı esnafları da uyarmayı ihmal etmedi. İskenderun’u modern bir kent haline getirebilmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, esnaf ziyareti sırasında sokaktaki vatandaşların da elini sıkarak selamlaştı.

Düzenli aralıklarla esnaf ziyaretinde bulunmanın esnafın kent yaşamı üzerinde etkisinin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”esnaflar bu şehrin temel taşlarındandır. Esnaf ziyaretlerini bu açıdan değerlendirdiğimde çok önemsiyorum. Bu ziyaretler yoluyla esnafların sorunlarını ve isteklerini daha yakından dinleme imkanı yakalıyorum. Esnafın büyüyüp gelişmesi ekonomik sıkıntılarından arınması, yaptığı işi severek ve isteyerek yapması, şehrimizin büyüyüp gelişmesi ve sıkıntılarını çözmesi anlamına gelir.

Esnafımız sıkıntı yaşarsa, zor durumda kalırsa bu tüm İskenderun’u etkiler. İşte bu nedenler yüzünden esnafımızın sıkıntısı demek belediye olarak bizim sıkıntımız demektir. Bizler de belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi. Esnaf gezisi yaparken aldığı övgülerle moral bulan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i mutlu eden diyaloglar da yaşandı. Özellikle yaşlı vatandaşların feyezan kanalının yapılıyor olmasından duydukları mutluluğu ve İskenderun’un bu sayede sineklerden kurtulacak olmasını ifade etmeleri Başkan Seyfi Dingil’i oldukça sevindirdi.

138-5

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.