İskenderun Zabıtasından Dönercilere Sıkı Denetim

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde bulunan fastfood ve dönercileri denetledi. Denetimler hijyen ve kullanılan ürünler üzerinde yoğunlaşırken kurallara uymayan işletmeler hakkında yasal işlemler yapıldı. Eksiklikleri bulunan döner işletmesi sahipleri, sözlü olarak uyarılarak eksikliklerini gidermemeleri halinde bir sonraki denetimlerde kendilerine yasal işlem uygulanacağı belirtildi.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, iş yeri sahiplerinin kullandıkları aletlerin temizliği, döner hazırlama bölümleri genel temizliği, personel temizliği, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları kontrol edildi. Vatandaşların gıda ürünlerini sağlıklı bir şekilde tüketebilmesi için denetimlerin aksatılmadan devam edeceğini belirten İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, halkın sağlığı ile oynanmasına izin vermeyeceklerini ifade etti.Pac meydanı olarak bilinen İnönü Bulvarı üzerinde bulunan tüm gıda satışı yapan işletmeler denetimden geçirildi.

135-2 135-4 135-5

Önceki İçerikSafir Moda Evi 2016 Koleksiyonundan Gözünüzü Alamayacaksınız
Sonraki İçerikBaşkan Savaş, Vitamin Deposu Hat-Mes Araçlarını Yerinde İnceledi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.