Adliye Arsuz Katlı Kavşağı’na Kapsamlı Peyzaj Ve Aydınlatma

Çağdaş kent yapısının gerektirdiği tüm hizmetlerin ivedilikle sunulmasının yanı sıra kent estetiğine de verdiği önemle Hatay’ın her geçen gün daha modern bir yapıya kavuşmasına öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, şehre yenilik katan, göze hoş gelen çalışmalarla da takdir topluyor.
HBB EKİPLERİ, GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇALIŞMALARLA GÖZ DOLDURDU
HBB Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından güvenli ve düzenli bir trafik akışının sağlanması açısından kısa süre önce yan yolları hizmete sunulan Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nı estetik bir görünüme kavuşturmak için kolları sıvayan HBB ekipleri, bu anlamdaki çalışmalarıyla da göz dolduruyor.
HBB Park – Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, gerçekleştirdiği büyük kapsama sahip çalışma ile İskenderun Adliyesi ile Prime Mall AVM arasında kalan dönel kavşağın düzenlemesinde, 13.000 adet gold taflan, 30 adet limoni selvi, 12 adet Meksika çöl kaşığı, 70 ton dolomit taş, 100 m³ ağaç yongası, 200 kamyon toprak, orta refüjde 2000 m² rulo çim, 100 adet kral palmiye, 100 adet tijli alev ağacı, aydınlatma sisteminde ise 24 adet wallwasher, 22 adet led ağaç aydınlatması ve 16 adet bollard kullanarak dönel kavşağı, ulaşımda getirdiği çözümlere yakışır bir şekilde vatandaşlara sundu.

Adliye Arsuz Katlı Kavşağı (1) Adliye Arsuz Katlı Kavşağı (2) Adliye Arsuz Katlı Kavşağı (3) Adliye Arsuz Katlı Kavşağı (4) Adliye Arsuz Katlı Kavşağı (5)

Önceki İçerikDörtyol’un Altyapısı Revize Ediliyor
Sonraki İçerik2016 Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Okçuluk Yarışması’nda Hatay’ı Temsil Edecek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.