Hatsu Örnek Projelere İmza Atmaya Devam Ediyor

HATSU, Strateji ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü proje kapsamında çocukların tasarruf bilincini kazanması için 100 ilkokula yaklaşık 11 bin adet kumbara ile, el yıkama alışkanlığını daha eğlenceli bir şekilde kazandırmak için kağıt sabun dağıtıldı.

Küçük yaşlarda kazanılan bir alışkanlık olan diş fırçalama becerisinin önemine dikkat çekmek içinde diş fırçası ve diş macunu dağıtan İdare, projeye katılan okullardan ve öğrenci ile öğrenci velilerinden çok olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencileri ile birlikte yürütülen projenin devam ettiğini, Hatay’ın tüm ilçelerinde dağıtılana kadar da süreceğini açıkladı.

Konuyla ilgili görüşlerini belirten HATSU Genel Müdür’ü İsameddin Çeker, çocuklarımızın özellikle su tasarrufu bilincine haiz bir şekilde büyümesi gerektiğine dikkat çekerek, bu konuda biz büyüklere önemli görevler düştüğünü belirtti.

Velilerin, git gide azalan içmesuyu kaynaklarının dikkatli kullanılması konusunda çocuklara ve gençlere daha fazla uyarıda bulunması gerektiğini vurgulayan Genel Müdür Çeker, HATSU olarak Hatay’da hem altyapı çalışmaları anlamında hem de sosyal proje anlamında dokunmadık insan bırakmayacaklarını açıkladı.

HATSU ÖRNEK PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR (2) HATSU ÖRNEK PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR (4) HATSU ÖRNEK PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR (6)

Önceki İçerikVetaranlar Futbol Şöleni Başlıyor
Sonraki İçerikTermik santral, sadece Arsuz’un değil, Hatay’ın ortak sorunu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.