Su Tasarrufu Her Bireye Aşılanmalı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Dünya Su Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Gittikçe azalan ve insanın daha fazla ihtiyaç duyduğu suyun hem genelde hem de Hatay yerelinde daha dikkatli kullanılması gerektiğine dikkat çekilen mesajda, kaynakların israf edilmemesi, gereksiz suyun harcanmaması ve her yaştan bireye suyun tasarrufu bilincinin aşılanması gerektiği vurgulandı.
HATSU’nun su tasarrufu konusunda yerelde hayata geçirilmek üzere bir eylem planı üzerinde çalıştığını belirten Genel Müdürlük suyu dikkatli kullanım bilincinin ve tasarrufun özendirilmesi amacıyla üzerinde su tasarrufu konulu mesajların yer aldığı kumbaraların öğrencilere dağıtıldığını hatırlattı.
Açıklamasında, hazırlanan projelerin hayata geçmesiyle birlikte Hatay’ın en büyük sorunu olan kayıp-kaçağın önüne geçileceğini ve Hatay’daki herkesin temiz, içilebilir aynı zamanda kesintisiz içmesuyuna kavuşacağına yer veren İdare, su tasarrufuna daha fazla önem verilmesi gerektiğini bildirdi.
Unutmayalım, gereksiz su kullanımı hem dünyamıza hem de cebimize zarar verir.

HATSU LOGO

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil Okuma Yarışmasına Davet Etti
Sonraki İçerikTüm Hatay Temiz Suya Kavuşacak