Arsuz Çayı çelik yaya köprüsü montajı gerçekleşti

Arsuz Belediyesi’nin Uluçınar Mahallesi’ni ikiye ayıran Arsuz Çayı üzerindeki Uluçınar Köprüsü’nün yıkılması nedeniyle ulaşım bağlantısı kesilen mahalle sakinlerinin mağduriyetini gidermek amacıyla yaptırdığı çelik yaya köprüsünün montajı dün gerçekleşti. Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı koordinesinde büyük bir titizlikle yapılan çalışmaları Uluçınar Mahalle Muhtarı Yakup Turan ile mahalle sakinleri de meraklı bakışlarla izledi.
Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, Karayolları 5. Bölge Genel Müdürlüğü tarafından Arsuz Çayı üzerinde inşa edilecek olan yeni köprü tamamlanıncaya kadar, yaya ve motosiklet geçişine imkân tanıyacak olan ve tamamı çelik konstrüksiyon olarak tasarlanan çelik köprünün 45 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde olduğunu ifade etti.
Yayaların, karşıdan karşıya daha rahat ve güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesini sağlayacak olan çelik köprünün Arsuz Halkı’na hayırlı uğurlu olmasını dileyen Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, yayaların bugünden itibaren köprüyü kullanabileceğini ifade etti.
Vatandaşlar da, köprü talebine olumlu yaklaşan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve ekibine teşekkür ederek, köprünün kendilerine büyük kolaylık sağlayacağını dile getirdi.

2 3

Önceki İçerikSöz konusu vatanda, gerisi teferruattır
Sonraki İçerikHatay’da Terörist Yakalandı