Emniyet Müdürleri Uludağ ve Balcı İTSO’yu ziyaret etti

Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ile terör konuları ele alındı. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Sanayi ve ticaret şehri olan İskenderun ekonomisi hakkında Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ’a bilgiler verdi. İskenderun ve Hatay’da huzurun hakim olması noktasında emniyetin özverili bir şekilde çalıştığını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İTSO olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanındayız ve desteklerimizi esirgemiyoruz. Toplumumuzda huzurun sağlanması noktasında emniyet teşkilatımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gerek şehrimizde gerek il genelinde önemli olayların yaşanmaması emniyetimizin koordineli çalışması ile oluyor. İş adamları olarak ülkemizde ve bölgemize barış, kardeşlik, birlik ve beraberliğin hakim olmasını temenni ediyoruz.

Hükümetimizin ülkenin güvenliği noktasında kararlı çalışmaları ile terör olayları da en kısa zamanda sona erecektir. Temennimiz bu yöndedir” diye konuştu. Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ise, “Hatay genelinde teşkilat olarak huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ayda ortalama ilimiz genelinde 90 civarında olaylar meydana gelmektedir. Bu da Hatay için çok iyi bir rakam, Önemli olan olayların toplumsal gündemi işgal etmemesidir. Geçici rahatsızlıklar yaşansa da ülkemiz bu zorlukların üstesinden gelecek güçtedir” dedi. Hatay İl Emniyet müdürü Ali Doğan Uludağ, ziyarette Suriyeli vatandaşlar konusuna da değinerek, Hatay genelinde kayıtlı 450 bine yakın Suriye’li olduğunu belirtti.

EMN.MÜD.İTSO ZİY.HAB (1) EMN.MÜD.İTSO ZİY.HAB (3)