CAN’lar Son Yolculuklarına Uğurlandı

Ankara’da pazar günü yapılacak olan Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın genel kuruluna katılmak için İskenderun’dan yola çıkan ve içinde Düzgün Argun (57), Mehmet Buluş (75), Dr. Halil İbrahim Ayaz ve emekli öğretmen Hasan Koyuncu’nun bulunduğu Seydi Karakuş (52) yönetimindeki 01 AON 55 plakalı özel otomobil, TAG otoyolu kavşaklar mevkiinde Pozantı dönüşünü kaçırınca geri vitesle kavşağa gelmeye çalıştı.

Bu sırada aynı istikamette seyir halinde olan Seydi Karani Tezmen yönetimindeki 80 GS 119 plakalı TIR, geri vitesle gelen otomobile çarptı. Kazada otomobilde sıkışan Hasan Koyuncu hayatını kaybederken, yaralılardan Seydi Karakuş da kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar Düzgün Argun ve Mehmet Buluş (75) Tarsus Devlet Hastanesi’ne ve özel hastanelere kaldırılırken, Dr. Halil İbrahim Ayaz kazayı yara almadan atlattı.

Kazada hayatını kaybedenler için İskenderun Hacı Bektaşi Veli Derneği binasında tören düzenlendi. Binlerce insan cenaze törenine katıldı. CHP Hatay milletvekilleri Hatay İl Teşkilatı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha da cenaze törenine katıldılar. Cenaze namazında yapılan konuşmalar esnasında kazada hayatını kaybedenlerin yakınları göz yaşlarına boğuldu. Yapılan duaların ardından Cemevi önünden alınan cenazeler dualarla toprağa verildi.

iskenderun haber (1) iskenderun haber (2) iskenderun haber (3) iskenderun haber (4) iskenderun haber (5)

Önceki İçerikMuhabbet Geceleri programına yoğun ilgi
Sonraki İçerikBüyükşehir Araç Filosunu Güçlendirdi