İskenderunlu Muhtarlara Başkan Savaş’tan Tekno Destek

İskenderun Hizmet Binasında gerçekleşen toplantıda, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine atıfta bulunan Başkan Savaş, hizmetlerin sağlıklı bir şekilde üretilmesinde kilit konumda yer alan muhtarlara bu önemli görevlerinde kolaylık sağlamak ve teknolojinin nimetlerinden faydalanmaları amacıyla bilgisayar takdim etti.
15 ilçe geneline hiçbir siyasi kaygı gütmeden eşit ve kaliteli hizmetler sunmak için canla başla çalıştıklarını kaydeden Başkan Savaş, hizmet üretim süreçlerinde teknoloji kullanımının öneminin bilinciyle muhtarların çağın gereklerine uydurulması gerektiğini belirtti.
MUHTARLAR: LÜTFÜ SAVAŞ HATAY İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS
Gerçekleşen toplantıda muhtarlar, bugüne dek ürettiği hizmetlerden memnun oldukları ve insan odaklı sosyal belediyecilik anlamında Hatay için bir şans olarak niteledikleri Başkan Savaş’ın, sunduğu teknolojik destekle bir kez daha gönüllerde taht kurduğunu ifade ettiler.
BAŞKAN SAVAŞ: MUHTARLARIMIZ, MAHALLELERDEKİ EN BÜYÜK YARDIM ELİ
Muhtarlara bilgisayarlarını teslim eden Başkan Savaş, ‘‘Muhtarlarımız bizlerin mahallelerdeki en büyük yardım elidir. Hizmetlerin götürülmesi noktasında yapılan işbirliği ile daha hızlı bir süreç sağlanmış oluyor. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Bu hizmet anlayışımız sayesinde daha sağlam adımlar atıyoruz’’ dedi.

muhtar (1) muhtar (2)