Dörtyol İlkkurşun Off Road Kulübü’nden Başkan Toksoy’a Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda kuruluş çalışmalarını tamamlayan Dörtyol İlkkurşun Off Road Kulübü ilk ziyaretlerini önceki gün Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a gerçekleştirdi.
Hasan Çankır, Muhammet Çankır, Yalçınhan Vural, Hanifi Çankır, Mahmut Çankır, İlyas Aslankarayiğit, Mehmet Çankır, Mustafa Alper, Hüseyin Çankır, Reşat Gerçinci, Hasan İnce, Ahmet Çankır, Oğuz Yener Bayazıt, Sedat Aslankarayiğit, Arif İyice ve Emrah Çankır’dan oluşan Dörtyol İlk Kurşun Off Road Kulübü’nün yaptığı çalışmalar ve bu güne kadar elde ettiği başarılar Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a Kulübün Başkanı Bülent Vural tarafından anlatıldı.

Dörtyol İlkkurşun Off Road Kulübü Başkanı Bülent Vural yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıl içerisinde ferdi olarak Türkiye’nin değişik illerinde katıldığımız yarışmalarda 6 birincilik alarak ilçemizin adını duyurmayı başardık. Bu yıl da bir kulüp çatısı altında birleşerek daha büyük hedeflere doğru ilerleyeceğiz. Çıktığımız bu yolda Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy Beyefendinin büyük desteklerini gördük. Kulübümüz için İlk Kurşun adını ve bu manevi değerimizin simgelerini kullanan bir logo hazırlattık. Başkanımız da sağ olsunlar tüm araçlarımızın giydirilmesi konusunda bizlere destek ve yardımcı oldular. 5-6 Mart 2016 tarihleri arasında Kadirli ilçesinde yapılacak olan “Off Road Şenliklerine” kulüp olarak Dörtyol Belediyemizin sponsorluğunda katılacak, hem ilçemizin adını hemde İlk Kurşunu tanıtacağız. Katkılarından ötürü Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy’a müteşekkiriz” dedi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Araç ve doğa tutkusu olan gençlerimiz bu iki tutkularını bir araya getirerek Off Road sporuna yönelmiş, bu anlamda kendilerini bir kulüp çatısı altında ifade etmeye başlamışlardır. Bölgemizde aslında çok da yaygın olmayan bu sporun ilçemizde yeşerip filizlenmesi, gençlerimizin kötü alışkanlıklar yerine belli bir alanda ve belli disiplinler altında, kurallara riayet ederek bu sporu güvenli bir şekilde yapıyor olmaları da sevindirici. Taşıt trafiğine kapalı alanlarda araç ve doğa tutkularını tatmin eden gençlerimize biz de sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak destek olduk. Mayıs ayında Gençlik Haftası kapsamında ilçemizde arkadaşlarımızın bir Off Road şenliği düzenleme arzuları var. Biz Dörtyol Belediyesi olarak bu şenliğe her türlü katkıyı da sunmaya hazırız” dedi.
Daha sonra araçları inceleyen Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy gençlere başarı temennilerini iletti.

dörtyol (2) dörtyol (3)

Önceki İçerik6. Sınıf Öğrencileri Kaymakam Özyiğit’le röportaj yaptı
Sonraki İçerikEsnaf Odalarından örnek dayanışma