Mekanın Cennet olsun Celile Köybaşı

İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunu, Başarılı iş kadını Muhasebeciler Odası yönetiminde görevli olan Lemye Hayat Felah Köybaşı’nın annesi Celile Köybaşı dualarla toprağa verildi.

45 gündür yoğun bakımda tedavi gören Celile Köybaşı dün sabah saatlerinde hakkın rahmetine kavuştu. Köybaşı’nın cenazesi önce Hatun köydeki evine getirildi. Binlerce seveni Hatun köyde toplandı. Celile Köybaşı için evinin önünde, Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan Lemya Hayat Felah Köybaşı annesini kaybetmenin acısını yüreğinde hissederken, sevenleri böylesi bir günde Köybaşı ailesini yalnız bırakmadılar. Başta meslektaşları olmak üzere tüm sevenleri Celile Köybaşı için dualar etti. İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül ve dernek yönetim kurulu üyelerini yanı sıra, Yeminli Mali Müşavir Nevzat Barak ve tüm meslektaşları da cenazede hazır bulundular. Celile Köybaşının cenazesi evinden omuzlara alındıktan sonra Hatunköy mezarlığına götürüldü. kılınan cenaze namazı sonrası Celile Köybaşı Hatun köy mezarlığında toprağa verildi. Köybaşı ailesi ise cenaze sonrası taziyeleri kabul etti.

Celile Köybaşı (1) Celile Köybaşı (2) Celile Köybaşı (3) Celile Köybaşı (4)