Başkan Seyfi Dingil,Feyezan Kanalı çalışmalarını yerinde inceledi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil şehrin yıllardır en önemli sorunlarından birisi olarak gördüğü ve ıslahının başlanmasını sağladığı Feyezan Kanalı çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Aşkarbeyli mevkiinden başlatılan feyezan ıslah çalışmalarını yakından izleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil;” gördüğüm kadarıyla feyezanda işler hızla ilerliyor.

Müteahhit firmamızın da yoğun gayretleri ile yapılacak işleri yerinde görmek istedim. Şu ana kadar her şey yolunda ve zamanında ilerliyor” dedi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in büyük uğraşlar sonucu çözüme kavuşturduğu Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi için Buluttepe Mahallesi ve Aşkarbeyli de iş makineleriyle ıslah çalışmalarını yürütürken, bir yandan da betonlama işlemleri gerçekleştiriliyor. Kanalın ıslah çalışmalarında çalışan işçileri de ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, onlara tatlı ikramında bulunarak işlerinde kolaylıklar diledi.

Firma yetkililerinden bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil; ”yapılacak çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kanal içerisinde tabanı beton kaplama 4, 990,00 m. çift taraflı beton ağırlıklı istinat duvarı, 4,990,00 m. taban beton kaplama ve yaklaşık 87 adet çeşitli ebatlarda beton ağırlıklı şut yapılması planlanıyor. Ayrıca feyezan kanalına ek olarak 1 adet 8,00 m eninde 15.00 m uzunluğunda yeni köprü yapılacak. Buranın ıslahı hem çevre mahalle sakinlerimizin can güvenliği açısından hem de estetik açıdan önemli bir hizmet.

Böylelikle şehrin kaderini de değiştirmiş olacağız. Sosyal, kültürel, ulaşım, ekonomik, değişen şartlardan ve modern şehircilik anlayışı paralelinde yapılmasının gerekli olduğu konusunda şehrin hemfikir olduğu bu hizmetin bir an önce tamamlanması için gerekli tüm gayreti gösteriyoruz”şeklinde konuştu.

f1 f13 f17 f19