Arsuz’da İçmesuyu Sorunları Gideriliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), arıza ve patlaklara yapılan hızlı müdahaleler ile sorunların en aza indirgendiğini duyurdu.

İçmesuyu hatlarını iyileştirme projelerini sürdüren Genel Müdürlük, Arsuz ilçesi genelinde içmesuyu hatlarında oluşan sorunlara müdahale ederek vatandaşların su ihtiyacını karşılama noktasında önemli derecede yol kat edildiğini açıkladı.

Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan yeni yerleşim alanlarının su ihtiyacını karşılamak için çalışma başlatan HATSU, 300 metre yeni şebeke hattının döşemesinin yapıldığını ve abonelerin ana şebeke bağlantısının yapıldığını bildirdi.

Arsuz ilçesi Nardüzü Mahallesi’nde de oluşan patlaklara kalıcı çözümler üreten İdare, içmesuyu hattının hava basıncını almak için kelepçe ve vana takılarak ana şebeke ile birleştirildiğini belirtti.

Güzelyalı Caddesi’nde arızalı olan tahliye vanasının değiştirildiğini bildiren İdare, yapılan çalışmalarda 2. Bölge müdürlüğüne bağlı 4 personel ve 1 kepçe ile sorunların çözüldüğünü ifade etti.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Önceki İçerikVali Ercan Topaca’dan Yeşil Ay Haftası Kutlama Mesajı
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil Ziraat Bahçesi’nde incelemelerde bulundu