İskenderun’da Tıkanan Yağmur Kanalları Açıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), iklim koşulları nedeniyle tıkanan yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü duyurdu.

Yağmur yağışlarının ardından yol üzerinde bulunan çöplerin hatlarda oluşturduğu tıkanıklığı gidermek için mobil ekiplerin çalışma yaptığını belirten Genel Müdürlük, İskenderun ilçesine bağlı E-5 Karayolu üzerinde bulunan yağmursuyu kanallarının temizlendiğini açıkladı.

İskenderun şehir merkezinde yağışlar sonrasında oluşan su birikintilerini önlemek için kılavuz aracı ile temizlik yapıldığını bildiren HATSU, ALO 185 Arıza ve Şikâyet hattına gece gündüz gelen talepleri değerlendirerek vatandaşların sorunlarına çözüm arandığının önemine vurgu yaptı.

HATSU Genel Müdürlüğü, yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ızgaralarının temiz tutulması yönünde vatandaşlarımızın daha duyarlı hareket etmelerini ayrıca sokak ve caddelerimizin temiz tutularak doğaya da katkıda bulunmuş olunacağını hatırlattı.

İSKENDERUN’DA TIKANAN YAĞMUR KANALLARI AÇILDI (1) İSKENDERUN’DA TIKANAN YAĞMUR KANALLARI AÇILDI (2) İSKENDERUN’DA TIKANAN YAĞMUR KANALLARI AÇILDI (3)