Gümrük Müşavirleri Derneği Kurumlararası Futbol turnuvası düzenliyor

“İTSO Futbol Takımı da Turnuvaya katılıyor”
Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Adnan Korkmaz’ın önderliğinde Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay Temsilciliği’nin Organizasyonu altında, İskenderun Belediyesi Sahil Spor kompleksi Halı sahasında Futbolu turnuvası düzenlenecek. Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay Bölge Temsilcisi Zekeriya Peker, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, turnuva ile ilgili bilgiler verdi. Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay Bölge Temsilcisi Zekeriya Peker, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Mart ayı içerisinde Kurumlar arası düzenlenecek futbol turnuvası açılış, kapanış müzikli ikramlı ve dj’li programlanmıştır.

Futbol maçları federasyona bağlı lisanslı hakemler tarafından yönetilecektir. Palmiye Hastanesi ambulans ve sağlık ekibiyle sponsor olarak turnuva boyunca hizmlet verecektir. Katılımcı firmaların sağlık hizmeti dışındaki giderleri karşılamak üzere sponsor hizmeti alınacaktır.

Sponson çözüldüğünde halı saha Futbol Turnuvası katılım şartları ve diğer prosedürler ayrıntılı bir biçimde katılımcılara bildiriecektir. Bu Turnuvada amıcımız, kurumlar arası diyaloğu arttırmak ve insanlarımıza sporu teşvik etmeyi hedefliyoruz” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İTSO olarak turnuvaya katılacaklarını belirterek; “Böylesi sosyal içerikli turnuvalar sayesinde kurumlar arası iletişimlerin daha da artacağına inanıyorum.

Sağlıklı yaşam için insanlarımıza, sporu sevdirmek birlik ve beraberlik adına düzenlenecek olan bu organizasyonu önemsiyoruz” dedi. Futbol Turnuvasına katılacak olan kurumlar ise; Doğu Akdeniz Bölge Müdürlüğü, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Limak Liman İşletmeleri, Assan liman İşletmeleri, Ekmar Liman İşletmeleri, Mersin Gümrük Müşavirleri Hatay Temsilciliği, İskenderun Mali Müşavirler Odası, Atakaş Metalurji Sanayi ve Liman A.Ş ile Yazıcı Demir-Çelik Sanayi A.Ş, olarak belirlendi.

futbol